KADROMUZ

Esra YİĞİTALP - Okul Müdürü

 

Esra Yiğitalp Yozgat´ta doğdu. İlk,orta ve lise eğitimini Mersin´de tamamladı.Eğitim kariyerine adım attığı andan itibaren öğrencilere olan sevgisi ve öğretme arzusuyla dikkat çekti. Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi´nde 2007 yılında Okul Öncesi Öğretmenliği alanında lisans eğitimini tamamladı.

Eğitimine olan bağlılığını sürdürerek, Marmara Üniversitesi´nde yüksek lisans eğitimini 2023 yılında tamamladı, bu süreçte eğitim bilimleri alanında derinlemesine bilgi kazandı.

2009 yılında İstanbul Fatih İlçesine Okul Öncesi Öğretmeni olarak atanması, öğrencilere etkili bir şekilde eğitim verme vizyonunu pekiştirdi. 2019 yılında İstanbul Selçuk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde Atölye Şefi olarak görev alarak, eğitimde farklı alanlarda da deneyim kazandı.

Ayrıca, Fatih İlçesi Okulöncesi Yaygınlaştırma Komisyonu´nda görev alarak, eğitim sisteminin gelişimine katkıda bulunma fırsatını yakaladı.

2023 yılında İstanbul Fatih Son Kale Anadolum Anaokulu´nda Okul Müdürü olarak atanması, liderlik yetenekleri ve eğitimdeki uzmanlığıyla okulun başarı hikayesine katkı sağlamak üzere yeni bir döneme başlamıştır. Esra Yiğitalp, öğrencilerin ve eğitim kadrosunun başarılarına odaklanarak, okulun vizyonunu güçlendirmeye ve eğitimde kaliteyi artırmaya kararlıdır.