PELİT ÇİKOLATA MÜZESİ GEZİSİ

Fatih Son Kale Anadolum Anaokulu Öğrencileri Pelit Çikolata Müzesine Keyifli Bir Gezi Düzenledi!

Fatih Son Kale Anadolum Anaokulu öğrencileri, unutulmaz bir deneyim yaşamak için Pelit Çikolata Müzesi'ni ziyaret etti. Bu özel etkinlik, çocukların eğitimine eğlenceli bir katkı sağlarken, onların merak duygularını da destekledi.

Öğrencilerimiz, çikolatanın büyülü dünyasını keşfetmek üzere müzeye yapılan bu keyifli gezide, çikolatanın yapım sürecini yakından tanıma fırsatı buldular. Rehberler eşliğinde gerçekleşen gezide, çocuklarımız çikolatanın hammaddelerini ve üretim aşamalarını öğrenirken, çikolata yapımının inceliklerini de keşfettiler.

Ayrıca, beslenme uzmanları tarafından yapılan bilgilendirici söyleşilerde öğrencilerimiz, çikolatanın sağlık üzerindeki etkileri hakkında bilgi sahibi oldular. Sağlıklı beslenme alışkanlıkları konusunda bilinçlenen öğrencilerimiz, çikolatanın dengeli tüketiminin önemini de kavradılar.

Bu özel etkinliğin çocuklarımızın gelişimine olumlu katkı sağladığına inanıyoruz. Fatih Son Kale Anadolum Anaokulu olarak, öğrencilerimizin eğitimine sadece sınıf içinde değil, dışarıda da farklı deneyimler kazandırarak destek olmaya devam edeceğiz.