Dilimizin Zenginlikleri Projesi

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Fatih Son Kale Anadolu Anaokulu'nda Başladı!


Dilimizin Zenginlikleri Projesi Fatih Son Kale Anadolu Anaokulu'nda Başladı!

Fatih Son Kale Anadolu Anaokulu olarak dilimizin zenginliklerini keşfetme ve öğrencilerimizin kültürel mirasımıza olan katkısını artırma hedefiyle, Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliği içerisinde "Dilimizin Zenginlikleri Projesi"ni başlatmış bulunmaktayız.

Bu anlamlı projenin amacı, öğrencilerimizi dilimizin köklerine, geleneksel sözlü kültürümüze ve folklorumuza daha yakından bağlamak ve dilin zenginliklerini keşfetmelerini sağlamaktır. Öğrencilerimizin dil becerilerini güçlendirmenin yanı sıra, kültürel kimliklerini koruma ve geliştirme konusundaki farkındalıklarını artırmayı amaçlıyoruz.

Projemiz kapsamında, öğrencilerimiz çeşitli dil etkinlikleri, oyunlar ve geleneksel hikayeler aracılığıyla dilimizin zenginliklerini keşfedecekler. Aynı zamanda, öğrencilerimizin kendi ailelerinden ve yaşadıkları çevreden öğrendikleri dil bilgisi, deyimler ve atasözleri gibi unsurları paylaşarak birbirlerinden öğrenmelerini teşvik edeceğiz.

Fatih Son Kale Anadolu Anaokulu olarak bu projenin okulumuzdaki uygulamasına başlamış olmaktan dolayı büyük bir heyecan içindeyiz. Bu projenin öğrencilerimizin dil becerilerini güçlendirmesini, kültürel mirasımıza olan katkılarını artırmasını ve dilin zenginliklerini keşfetmelerini diler, tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 0  kişi beğendi