TURMEPA Temsilcileri Okulumuzda

Fatih Son Kale Anadolum Anaokulu Deniz Temiz Derneği'ni Ağırladı


Fatih Son Kale Anadolum Anaokulu, çevre bilinci ve deniz temizliği konularında farkındalığı artırmak amacıyla Deniz Temiz Derneği'ni okullarına davet etti. Okulumuz ve TURMEPA Temsilcileri ile Mavi Okul Projesi kapsamında etkinlik Planlaması yapıldı.

Deniz Temiz Derneği temsilcileri, okulun öğrencilerine denizlerimizin önemine ve korunması gerekliliğine vurgu yaptı. Etkinlik kapsamında, öğrencilere çeşitli deniz canlıları hakkında bilgi verildi ve denizlerimizi tehdit eden plastik atıkların etkileri konusunda farkındalık oluşturuldu.

Okul Esra YİĞİTALP, etkinliğin çocukların çevre bilinci ve sorumluluk duygularını geliştirmeye yönelik önemli bir adım olduğunu belirterek şunları söyledi: "Mavi Okul Projesi, öğrencilerimize denizlerimizin ve doğamızın korunması konusunda bilgi vererek, onlara bu önemli konuda duyarlılık kazandırmayı amaçlıyor. Deniz Temiz Derneği'nin bu ziyareti, öğrencilerimizin çevre bilincini artırmak adına önemli bir adım oldu."

Bu etkinlikle birlikte, Fatih Son Kale Anadolum Anaokulu, sadece eğitimde değil, aynı zamanda çevre bilincinin geliştirilmesi konusundaki sorumluluğunu da yerine getirerek öğrencilerini sürdürülebilir bir geleceğe hazırlamaya devam ediyor.



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 0  kişi beğendi