My House Has A Hat

Fatih Son Kale Anadolum Anaokulu ; İspanya ve Romanya ortaklığıyla gerçekleştirilen **"My House Has A Hat"** adlı eTwinning Projesi, okulumuzda başlatılmıştır. Bu heyecan verici proje kapsamında öğretmenlerimizi, öğrencilerimiz, uluslararası işbirliği ve kültürel alışverişle dolu bir öğrenme deneyimi yaşayacaklardır.  E Twinning projesini uygulayan öğretmenimiz ve proje öğrencilerimize   başarılar  dileriz.

"Yuvamın Şapkası Var" projesi, dünyadaki minik kuşakçılarımızın bir kapıyı açmayı amaçlıyor. Bu eğlenceli projede, öğrenme hem doğayı tanıyacaklar hem de çatılarla arasında iklim alternatifi fırsatları sunuyor. Projemizde, renkli boyalar, kartonlar ve geri dönüştürülebilir şekillerde çeşitli çatı tasarımlarını yaratacak, insanlığın yaratıcılığını çalıştıracağız. Güneşli günlerde sürekli çatılar, yağmurlu günlerde damlaları yakalayan çatılar, karlı günlerde beyaz örtüyü taşıyan çatılar… Hepsinin hayal dünyasında bulunabilir. Bir çocuğumuz, kendi çatı tasarımını yaparak projeye kişisel bir dokunuş katma şansına sahip olacak. Proje sadece eğlenceli bir öğrenme deneyimi sunmakla kalmayacak, aynı zamanda mevcutların çevre bilincini ve doğaya olan sevgisini artırmaya yönelik bir adım olacak. Bu projede, sadece çocuklar değil, aynı zamanda ailelerin, yöneticilerin ve topluluğun da bir araya toplanmasının çevre bilinci ve sürdürülebilirlik bilgileri birlikte öğrenilecek ve büyüyecek. Çatı macerası ile devam eden, aktif bir sürecin yolculuğuna çıkarken, doğayla dost bir adım atmış olacaklar.