Fatih Son Kale Anadolum Anaokulu'ndan Eğlenceli ve Öğretici Bir Gezi

Fatih Son Kale Anadolum Anaokulu öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde keyifli bir gün geçirmek üzere FANÇO Sümbül Efendi Çocuk Merkezi'ne unutulmaz bir gezi düzenledi. Bu özel etkinlik, öğrencilerin hem eğlenmelerine hem de öğrenmelerine olanak tanıdı.

Sabah saatlerinde başlayan gezide öğrenciler, merak uyandıran çeşitli etkinliklere katılarak farklı beceriler kazandılar. FANÇO Sümbül Efendi Çocuk Merkezi'nin interaktif alanları, öğrencilere hem eğlenceli hem de öğretici deneyimler sunarak öğrenmeyi destekledi.

Eğitimciler, çocuklara rehberlik ederek, gezinin her anında öğrenmenin keyfini çıkarmalarını sağladılar. Öğrenciler, güzel anılar biriktirirken bir yandan da arkadaşlık ve dayanışma duygularını pekiştirdiler.

Gezi sonunda öğrenciler, merkezden ayrılırken yüzlerindeki mutluluğu ve heyecanı gözlerinden okunuyordu. Fatih Son Kale Anadolum Anaokulu, öğrencilerinin farklı ortamlarda öğrenmelerini teşvik ederek onları çok yönlü bireyler olarak yetiştirmeye devam ediyor.

Bu unutulmaz gün, öğrencilerin sosyal etkileşimlerini artırarak öğrenmeye karşı ilgilerini canlı tutmalarına katkı sağladı. Okul, benzeri etkinliklerle öğrencilerinin keşfetme arzusunu desteklemeye devam edecek.